Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Διακόπηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, θα συνεχιστεί την Πέμπτη – Κασιδιάρης: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με εμπλέκει στην υπόθεση!

Σε διακοπή της δίκης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη προχώρησε η έδρα λόγω «ωραρίου». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Μαρτίου του 2013, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δικάζεται για υπόθεση ξυλοδαρμού και ληστείας σε βάρος πολίτη. Ηλίας Κασιδιάρης: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με εμπλέκει στην υπόθεση Σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε την ευθύνη ο Ηλίας Κασιδιάρης για την παραπομπή του στην σημερινή δίκη. Εξερχόμενος του Εφετείου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε: “Πείτε στα κανάλια σας ότι αυτή η υπόθεση αφορά μια αστυνομική ταυτότητα. Μία ψευδομάρτυρας με εμπλέκει σ’ αυτή την κακοστημένη υπόθεση, η οποία μάλιστα τυγχάνει να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κατηγορούμενη για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση”.
Λίγο νωρίτερα: 
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει απο το πρωί στα δικαστήρια, την ώρα που έξω από το Εφετείο υπάρχουν εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυο συγκεντρώσεις.
Στην γωνία Λουκάρεως και Αλεξάνδρας έχουν περιοριστεί συμμετέχοντες σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο, ενώ πάνω στον προαύλιο χώρο του Εφετείου, είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και κάποιοι φορούν και κουκούλες.
1900590.jpg
Ο βουλευτής καλείται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.
1900592.jpg
Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.
Συγκέντρωση κατά του Κασιδιάρη στο Εφετείο